Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας:

1) ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (Επιβάρυνση +3,5 Ευρώ)

Πληρώνετε την courier που θα σας φέρει την παραγγελία σας. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Σε περίπτωση Αντικαταβολής θα σας καλέσουμε στα τηλ. επικοινωνίας που έχετε δώσει κατά τις πρωϊνές ώρες (9:30-12:00) για επαλήθευση της παραγγελίας σας. Εάν δεν σας βρούμε η παραγγελία ΔΕΝ θα εκτελεστεί.
Δυνατότητα αντικαταβολής υπάρχει ΜΟΝΟ για παραγγελίες άνω των 35 Ευρώ.
Λόγω της πρόσθετης επιβάρυνσης, η επιλογή της αντικαταβολής ΔΕΝ εμφανίζεται σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι αξίας κάτω των 35 Ευρώ.

2) ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ή μεταφορά μέσω Internet eBanking. (Χωρίς επιβάρυνση)

Οι λογαριασμοί τραπεζών θα εμφανιστούν στο τελευταίο βήμα κατά την εισαγωγή της παραγγελίας σας και θα σας αποσταλούν με email.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η πληρωμή πρέπει να γίνει εντός 10 ημερών, διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε μεταφορά μέσω eBanking βεβαιωθείτε στην επιλογή χρέωσης για τα έξοδα να επιλέξετε το (SHA) ή το (OUR). Σε περίπτωση που επιλέξετε το (ΒΕΝ) και χρεωθούμε τα έξοδα της δικής σας τράπεζας, η παραγγελία δεν θα εκτελεστεί και τα έξοδα επιστροφής των χρημάτων θα επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

3) ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (Χωρίς επιβάρυνση) μέσω Viva Payments

Η πληρωμή με ΚΑΡΤΑ γίνεται μέσω της τράπεζας Viva προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια της συναλλαγής. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν μας γνωστοποιούνται ποτέ, απλά η Viva μας ενημερώνει για την πληρωμή που έγινε στο όνομά σας. Για την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Viva Payments όπου θα καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.
Για αγορές άνω των 100€ με χρήση ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ σας παρέχουμε την δυνατότητα ΑΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ.

© Viva Payments 2019 | Ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός EOX-31