Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας:

1) ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (+3 Ευρώ)

Πληρώνετε την courier που θα σας φέρει την παραγγελία σας.
Δυνατότητα αντικαταβολής υπάρχει ΜΟΝΟ για παραγγελίες άνω των 35 Ευρώ.

2) ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ή μεταφορά μέσω eBanking. (ΔΩΡΕΑΝ)

Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε μεταφορά μέσω eBanking προσέξτε στην επιλογή χρέωσης για τα έξοδα να επιλέξετε το (SHA) ή το (OUR). Σε περίπτωση που επιλέξετε το (ΒΕΝ) και χρεωθούμε τα έξοδα της δικής σας τράπεζας, η παραγγελία δεν θα εκτελεστεί και τα έξοδα επιστροφής των χρημάτων θα επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

3) ΜΕΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ PAYPAL (Με επιβάρυνση)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Η Paypal για λόγους ασφαλείας ζητάει η αποστολή των εμπορευμάτων να γίνεται στο όνομα & στην διεύθυνση του ατόμου που έκανε την πληρωμή. Αυτό σημαίνει ότι για πληρωμές μέσω PAYPAL  η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται ΜΟΝΟ στο όνομα και στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω PAYPAL:

Α) Δεν αποστέλλονται τα εμπορεύματα σε διαφορετικό παραλήπτη.
Β) Δεν αποστέλλονται τα εμπορεύματα σε διαφορετική διεύθυνση.
Εάν θέλετε η αποστολή να γίνει στον χώρο της εργασίας σας, δηλώστε αυτή την διεύθυνση σαν την κύρια διεύθυνση κατά την εισαγωγή των στοιχείων σας στην παραγγελία μας. Ενώ σε περίπτωση που έχετε λογαριασμό PAYPAL η διεύθυνση αποστολής πρέπει να ταυτίζεται με αυτήν που έχετε δηλώσει στην PAYPAL.

Παραγγελίες που δεν συμμορφώνονται με τα παραπάνω ΔΕΝ θα εκτελούνται για λόγους ασφαλείας.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα μεταβείτε στην σελίδα της PAYPAL όπου και θα κάνετε την πληρωμή. Μετά την πληρωμή θα επιστρέψετε σε εμάς και θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης για την επιτυχία της πληρωμής, ενώ εμείς θα ενημερωθούμε από την PAYPAL για την πίστωση του ποσού της παραγγελίας.

Απλά και ξεκάθαρα χωρίς κρυφές χρεώσεις και με την άνεση να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας!