Όροι χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας και την χρήση του παρόντος καταστήματος αποδέχεστε ρητά και τους παρακάτω όρους.

Πολιτική απορρήτου / Προστασία Δεδομένων / GDPR

Όλα τα προσωπικά στοιχεία που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας καθώς και κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την ομαλότερη διεξαγωγή των παραγγελιών σας, την ενημέρωσή σας και την επικοινωνία μας μαζί σας, προκειμένου να σας προσφέρουμε το καλύτερό επίπεδο υπηρεσιών και να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του ιστοχώρου αυτού. Το κατάστημά μας λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και Κοινοτική οδηγία εφαρμόζοντας τον Ν. 2472/97 περί προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων και δεσμευόμαστε ότι δεν θα παραχωρήσουμε, προωθήσουμε, πουλήσουμε ή δημοσιοποιήσουμε σε τρίτους τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία και χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για προσωπική μας χρήση.

Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται για την προώθηση, υποστήριξη και εκτέλεση της μεταξύ μας εμπορικής σχέσης. Τα τηρούμενα προσωπικά στοιχεία του αρχείου μας μπορεί να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές και διοικητικές αρχές καθώς και στην αστυνομία, κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Όλοι μας οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν ανά πάσα στιγμή την ενημέρωση για τα προσωπικά τους στοιχεία, καθώς και την διαγραφή τους από το σύστημά μας.

Παρουσίαση Προϊόντων

Γίνεται από πλευράς μας κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας με τον καλύτερο τρόπο, με λεπτομερείς φωτογραφίες αλλά και αναλυτικές περιγραφές. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να υπάρχουν διαφορές στους χρωματισμούς μεταξύ της εικόνας στην οθόνη του υπολογιστή και στο προϊόν που θα παραλάβετε. Η απόδοση του χρώματος μπορεί να είναι διαφορετική στην εκάστοτε οθόνη που χρησιμοποιείτε και εξαρτάται από την ρύθμιση χρωμάτων που έχει κάνει ο εκάστοτε χρήστης στην οθόνη του. Με την παραγγελία σας αποδέχεστε ότι η εταιρεία μας δεν μπορεί να φέρει ευθύνη για την απόδοση των χρωμάτων στην οθόνη σας και για το λόγο αυτό στην περιγραφή του εκάστοτε προϊόντος αναφέρεται και το χρώμα αυτού.

Ασφάλεια συναλλαγών

Οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα γίνονται μέσω της εταιρείας Viva με τον υψηλότερο βαθμό ασφαλείας που υπάρχει στο Internet. Η εταιρεία μας δεν παραλαμβάνει τα στοιχεία της κάρτας σας, αλλά ενημερώνεται για την πληρωμή από την Viva και σας αποστέλλει την παραγγελία σας. Τα στοιχεία της κάρτας σας ΔΕΝ μας γνωστοποιούνται ποτέ.

Επιστροφές προϊόντων

Όλα μας τα είδη με διαθεσιμότητα 48 ωρών (Σε απόθεμα) μπορείτε να μας τα επιστρέψετε εντός 14 ημερών χωρίς αιτιολογία σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν σας αρέσουν η αλλάξατε γνώμη. Με τον τρόπο αυτό προσφέρουμε μια πρόσθετη διευκόλυνση στις συναλλαγές σας μαζί μας και κάνουμε τις αγορές σας χωρίς ρίσκο.Προϋπόθεση πάντα είναι να μην έχει ανοιχτεί ή καταστραφεί η συσκευασία τους και να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Επίσης δεν θα πρέπει να έχουν σημάδια από την προσπάθεια τοποθέτησης, τα προστατευτικά φιλμ να μην έχουν απομακρυνθεί, και όλα τα παρελκόμενα να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία. Προϊόντα σε κακή κατάσταση, με κατεστραμμένες συσκευασίες, κομμένα καλώδια και ελλιπή παρελκόμενα δεν θα γίνονται δεκτά προς επιστροφή. Σε περίπτωση που γίνει επιστροφή προϊόντος, η ευθύνη για την άφιξη του προϊόντος σε καλή κατάσταση βαρύνει το αποστολέα. Προϊόντα που επεστράφησαν σε κακή κατάσταση, χτυπημένα ή με σπασμένα κρύσταλλα και προβλήματα λόγω ελλιπής συσκευασίας δεν θα γίνονται δεκτά.

Δωρεάν Μεταφορικά

Η προσφορά της δωρεάν μεταφοράς ισχύει μόνο για τις παραγγελίες που θα ολοκληρωθούν. Σε περίπτωση επιστροφής της παραγγελίας με υπαιτιότητα του πελάτη, το ελάχιστο κόστος μεταφοράς που καταβλήθηκε από την εταιρία μας για την αποστολή της παραγγελίας στον χώρο του πελάτη, θα παρακρατηθεί από το ποσό των χρημάτων που είναι προς επιστροφή. Η παρακράτηση των εξόδων μεταφοράς γίνεται βάση της ισχύουσας νομοθεσίας για την προστασία του πωλητή από κακόβουλες ενέργειες αγοραστών με συνεχείς αγορές και επιστροφές προϊόντων.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα φωτιστικά που παραλάβατε καλύπτονται με εγγύηση καλής λειτουργίας για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς εφόσον τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:
1) Η σύνδεση των φωτιστικών γίνει μόνο με τα καλώδια που σας παρέχουμε. Τα φωτιστικά και τα τροφοδοτικά διαθέτουν κλιπς τα οποία εξασφαλίζουν γρήγορη εγκατάσταση, την σωστή λειτουργία των φωτιστικών και τον έλεγχο καλής λειτουργίας του προϊόντος.
2) Η σύνδεση των φωτιστικών θα γίνει σύμφωνα με το φυλλάδιο εγκατάστασης που εμπεριέχεται μέσα στην εκάστοτε συσκευασία. Το φυλλάδιο έχει αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης και στήριξης των φωτιστικών με εικόνες και σχέδια.
3) Δεν θα γίνει καμία αλλαγή, μετατροπή, κόψιμο ή κόλληση στα καλώδια σύνδεσης που σας παρέχουμε, αλλά θα χρησιμοποιηθούν όπως σας τα στείλαμε. Ειδικά για τα προϊόντα LED, τα καλώδια που σας παρέχουμε προσφέρουν κλιπ σύνδεσης με προστασία κατά της λανθασμένης σύνδεσης και είναι τα μόνα κατάλληλα για την σύνδεση.
4) Θα γίνει χρήση μόνο των δικών μας μετασχηματιστών / τροφοδοτικών led.
Οι μετασχηματιστές / τροφοδοτικά led που σας παρέχουμε είναι σχεδιασμένα για τα συγκεκριμένα φωτιστικά και κατασκευάζονται με υψηλά στάνταρτ ώστε να λειτουργούν για πολλά χρόνια. Η προμήθειά τους γίνεται από το ίδιο εργοστάσιο που κατασκευάζει και τα φωτιστικά, ώστε να εξασφαλίσουμε την μέγιστη συμβατότητα και απροβλημάτιστη λειτουργία των φωτιστικών σας.


Οι παρακάτω ενέργειες οδηγούν σε άμεση παύση της εγγύησης:
1) Η μη συμμόρφωση με τις παραπάνω προϋποθέσεις.
2) Η χρήση άλλων μετασχηματιστών / τροφοδοτικών led (τρίτων κατασκευαστών).
3) Ζημίες και καταστροφές στο προϊόν αποτέλεσμα κακής χρήσης, χτυπήματος, βανδαλισμού.
4) Επεμβάσεις στο εσωτερικό των προϊόντων, κόψιμο των εργοστασιακών καλωδίων σύνδεσης.

Επιτρέπεται μόνο η χρήση διαφορετικού καλωδίου σύνδεσης από την παροχή μέχρι την είσοδο 230V του μετασχηματιστή/τροφοδοτικού.

Η εταιρία μας δεν αποδέχεται επιστροφές προϊόντων στα οποία έχει γίνει επέμβαση από τον αγοραστή, έχουν υποστεί μετατροπές / αλλοιώσεις ή έχουν συνδεθεί με μετασχηματιστές - τροφοδοτικά τρίτου κατασκευαστή, και κατά συνέπεια έχουν τεθεί εκτός εγγύησης.

Τα είδη με διαθεσιμότητα 15-20 ημερών (Είδη με την ένδειξη ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ) είναι είδη κατά παραγγελία τα οποία φτιάχνονται αποκλειστικά για εσάς και δεν μπορούμε να δεχτούμε την επιστροφή τους.