Στο fotistika.eu σας προσφέρουμε απλές και ξεκάθαρες χρεώσεις, χωρίς κρυφά κόστη και με την άνεση να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ COURIER ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ στης 12:00

Ο χρόνος μεταφοράς της παραγγελίας σας είναι (1) εργάσιμη για τα μεγάλα αστικά κέντρα, εκτός απομακρυσμένων περιοχών ή νησιων όπου εκεί τα courier χρειάζονται περισσότερες ημέρες. Εάν ο χώρος σας είναι σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή και μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα η παραγγελία σας ενδέχεται να φθάσει σε εσάς μετά από 2-3 ημέρες.

Κόστος Μεταφοράς:

Όλες τις παραγγελίες άνω των 45 € τις παραδίδουμε ΔΩΡΕΑΝ με courier στον χώρο σας σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Επειδή προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές μας, για παραγγελίες μικρότερες των 40 € υπάρχει μία πάγια χρέωση με βάση τον παρακάτω πίνακα:

Αξία
Παραγγελίας

Χρέωση μεταφοράς
για το σύνολο
της παραγγελίας

45 € και άνω

ΔΩΡΕΑΝ

20 - 44,99 €

3 €

1 - 19,99 €

5 €

Όλες μας οι παραγγελίες παραδίδονται στον χώρο σας με courier. Με τον τρόπο αυτό σας γλυτώνουμε από την ταλαιπωρία και τις ουρές. Σε απομακρυσμένες περιοχές που δεν έχουν υποκαταστήματα οι courier, ενδέχεται να παραλάβετε από το ταχυδρομείο της περιοχής σας. Σε κάθε περίπτωση θα ειδοποιηθείτε μέσω sms με τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας για να μπορείτε να παρακολουθείτε on line την πορεία του δέματος προς εσάς.