TRIANGOLO Inox zLED ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

TRIANGOLO Inox zLED ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

9,08 €
με ΦΠΑ

Φωτιστικά πάγκου κουζίνας TRIANGOLO zLED.

Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός τους ρίχνει το φως στο κέντρο του πάγκου φωτίζοντας τον πάγκο ομοιόμορφα σε όλο του το πλάτος. Βιδώνονται κάτω από τα κρεμαστά ντουλάπια και δεν τρυπάμε τα πλακάκια του τοίχου. Φωτιστικό LED 5ης γενιάς με υψηλή απόδοση στα 530 lux, διπλασιάζοντας το φως σε σχέση με τα απλά σποτ της αγοράς. ΠΡΟΣΟΧΗ! Στα ΣΕΤ με ΔΙΑΚΟΠΤΗ, ο διακόπτης είναι master και ανοιγοκλείνει όλο το ΣΕΤ. Δείτε τις πληροφορίες παρακάτω. Παρακαλώ κατά την παραγγελία σας επιλέξτε το χρώμα του φωτός 3000Κ ΘΕΡΜΟ ή 4000Κ ΦΥΣΙΚΟ ΦΩΣ ΗΜΕΡΑΣ. Ένα σποτ αρκεί για να καλύψει άνετα επιφάνεια πάγκου μήκους 1,2 μέτρων.

Επιλέξτε από το παρακάτω κουτάκι πόσα φωτιστικά θέλετε ανά ΣΕΤ (ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕΤ). Το κάθε ΣΕΤ μπορεί να έχει από 1 έως 4 φωτιστικά και συμπεριλαμβάνει και το τροφοδοτικό τους. Εάν θέλετε περισσότερα από 4 φωτιστικά στο σύνολο, θα χρειαστείτε πάνω από 1 ΣΕΤ:

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕΤ (ΕΠΙΛΟΓΗ):
ΧΡΩΜΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ (ΕΠΙΛΟΓΗ):
ΧΡΩΜΑ ΦΩΤΟΣ (ΕΠΙΛΟΓΗ):
Ποσότητα
Ετοιμοπαράδοτα. Αποστολή σε 1-3 Εργάσιμες.

Περιγραφή

Ο διακόπτης MASTER έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει όλη την ομάδα των σποτ που είναι συνδεδεμένα σε ένα τροφοδοτικό. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε από ένα σποτ να ανοιγοκλείνουμε (on/off) και όλα τα υπόλοιπα της ομάδας (ΣΕΤ). Σε περίπτωση που θέλουμε να ανοιγοκλείνουμε αυτόνομα κάποια σποτ, τότε αυτά θα πρέπει να είναι μόνα τους στο ΣΕΤ ή να τα χωρίσουμε σε ομάδες διαφόρων ΣΕΤ, ανάλογα με τις ανάγκες μας. Το εργοστασιακό τροφοδοτικό είναι απαραίτητο για την σωστή λειτουργία. Το προϊόν αυτό είναι υψηλής απόδοσης και ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ τροφοδοτικά άλλων κατασκευαστών!

Σε περίπτωση που παρεμβάλλεται παράθυρο ή απορροφητήρας ανάμεσα στο σετ, θα χρειαστείτε από 1 ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ LED Fast-On για κάθε σποτ που είναι από την άλλη μεριά.

Τεχνολογία SOLID LED με διάρκεια 50.000 ωρών και lifetime performance. Δεν χρειάζεται αλλαγή λαμπτήρα. Προϊόν Made in Italy του οίκου Forma e Funzione.

Το fotistika.eu σας προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε σποτάκια led. Με τα νέα σποτάκια led 5ης γενιάς τύπου solid επιτυγχάνουμε κορυφαία απόδοση στα 530 LUX, την οποία δεν θα βρείτε σε κανένα προϊόν της αγοράς. Το χρώμα φωτός DAYLIGHT στα 4000Κ προσφέρει ξεκούραστο φως για τα μάτια και παράλληλα δεν αλλοιώνει το χρώμα σε, έπιπλα, πάγκους κουζίνας, εμπορεύματα και τα χρώματα που έχουν επιλεγχτεί για την εσωτερική διακόσμηση του χώρου. Σε συνδυασμό με τα κορυφαία τροφοδοτικά LED του Ιταλικού οίκου Forma e Funzione που τα παράγει, εξασφαλίζεται η μακροζωία των LED με πάνω από 50.000 ώρες λειτουργίας, το οποίο μεταφράζεται σε 15 χρόνια για μία μέση χρήση στην κουζίνα σας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

TRI.LED.4K.(1+0)

Χαρακτηριστικά

ΜΗΚΟΣ
128mm (12,8 εκατοστά)
ΒΑΘΟΣ
120mm (12 εκατοστά)
ΥΨΟΣ
40mm (4 εκατοστά)
ΜΗΚΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
1,8 μέτρα (1800mm)
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
5 Gen SOLID LED
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
3,5w
ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ
SOLID LED
ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ;
ΝΑΙ, Τροφοδοτικό LED SERIAL 350mA - 15W
VOLT ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
12-42V ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΟ, σταθερό στα 350mA
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΣΤΟ ΕΠΙΠΛΟ;
Ναι, βιδώνεται στον πάτο του κρεμαστού κουτιού με βίδες
ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ;
Ναί, το καλώδιο έχει στην άκρη ΚΛΙΠΣ σύνδεσης
ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ;
Ναι, το τροφοδοτικό έχει φις για να μπει σε πρίζα. Εάν δεν υπάρχει πρίζα χρειάζεται ηλεκτρολόγος.
ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑΣ
IP20
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ
CE, MM, F, Class III
ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΙΤΑΛΙΑ - Προϊόν Made in Italy
ΕΓΓΥΗΣΗ
24 Μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας. Η Εγγύηση ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ και τον λαμπτήρα !
ΦΩΤΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
LED Class 0 (Παντελώς ακίνδυνο για τον άνθρωπο και ειδικά για Παιδιά. Δεν προκαλεί βλάβες στον Αμφιβληστροειδή του ματιού)

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Σχετικά προϊόντα και αξεσουάρ