ORIZZONTE ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ με αισθητήρα sensor (230V)

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ

Φωτιστικά ντουλάπας ORRIZONTE. Φωτισμός Ντουλάπας σε ένα φωτιστικό φθορισμού πάνω στο οποίο κρεμάμε τα ρούχα. O αισθητήρας κίνησης ανοίγει αυτόματα τον φωτισμό ανιχνεύοντας την κίνησή μας. Κατάλληλο και για συρόμενες ντουλάπες ή βεστιάρια. Σύνδεση κατευθείαν στο ρεύμα 230V χωρίς μετασχηματιστή.

Σε απόθεμα!

  • 755mm (75,5 εκ.)
  • 855mm (85,5 εκ.)
  • 1160mm (116 εκ.)

112,30 €

-15%

95,46 € (με τον ΦΠΑ)

- +

ΜΗΚΟΣ755mm - 855mm - 955mm - 1160mm
ΠΛΑΤΟΣ80mm (8 εκατοστά)
ΠΑΧΟΣ30mm (3 εκατοστά)
ΜΗΚΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ2 μέτρα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΦΘΟΡΙΣΜΟΥ
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ755/8w, 855/8w, 955/13w, 1160/13w
ΛΑΜΠΤΗΡΑΣT5
ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣΑΣΗΜΙ ΜΑΤ (ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ)
ΧΡΩΜΑ ΦΩΤΟΣDAYLIGHT (ΦΥΣΙΚΟ ΦΩΣ ΗΜΕΡΑΣ) - 4000Κ
ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗOXI, Σύνδεση κατευθείαν στο ρεύμα 230V
VOLT ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ230v
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΣΤΟ ΕΠΙΠΛΟΝαί, με κάποιες τεχνικές γνώσεις
ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗΣύνδεση με το παρεχόμενο φίς στην πρίζα ή χρήση ηλεκτρολόγου
ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑΣIP40
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑCE, PCT, ENEC05, KEMA KEUR, MM, F, Class II
ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΙΤΑΛΙΑ
ΕΓΓΥΗΣΗ:12 Μήνες

Ο αισθητήρας σβήνει το φωτιστικό μετά από 40 περίπου δευτερόλεπτα, η λάμπα είναι οικονομική τύπου T5 και αλλάζει εύκολα σε 4 κινήσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το προϊόν αυτό απαιτεί πρόσβαση στο απάνω μέρος του πάνελ που θα τοποθετηθεί και κατά συνέπεια δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε καπάκι εντοιχισμένης ντουλάπας, αλλά σε ενδιάμεσο ράφι. Σε κάθε περίπτωση η παροχή βγαίνει στο απάνω μέρος.

ΣΥΝΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Φωτιστικά ντουλάπας ORRIZONTE. Φωτισμός Ντουλάπας σε ένα φωτιστικό φθορισμού πάνω στο οποίο κρεμάμε τα ρούχα. Εκτός από την έκδοση με διακόπτη κορδόνι, διατίθεται και με αισθητήρα κίνησης. Σύνδεση κατευθείαν στο ρεύμα 230V χωρίς μετασχηματιστή.

44,99 € 89,98 € -50%
Σε απόθεμα!

Φωτιστικά ντουλάπας ISA Φωτιστικά ντουλάπας φθορισμού, κατάλληλα και για συρόμενες ντουλάπες. Τοποθετούνται χωνευτά μέσα στην ξύλινη επιφάνεια. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται μία λάμπα OSRAM. Απαιτεί τοποθέτηση από τεχνίτη πάνω στο έπιπλο.

54,96 € 68,70 € -20%
Σε απόθεμα!

Φωτιστικά ντουλάπας ISA sensor Φωτιστικά ντουλάπας φθορισμού, κατάλληλα και για συρόμενες ντουλάπες. Τοποθετούνται χωνευτά μέσα στην ξύλινη επιφάνεια. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται μία λάμπα OSRAM. Απαιτεί τοποθέτηση από τεχνίτη πάνω στο έπιπλο. Διαθέτουν αισθητήρα κίνησης (sensor)

124,32 € 155,40 € -20%
Σε απόθεμα!

microGEO ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ LED με αισθητήρα Τα φωτιστικά microGEO είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας LED και εντυπωσιάζουν με την τεχνολογία blade effect η οποία διαχέει το φως των LED ομοιόμορφα σε όλο το μήκος του φωτιστικού, χωρίς να βλεπουμε "τις τελείες" των led. Παράλληλα προσφέρουν την μέγιστη τεχνολογικά απόδοση που υπάρχει σε φωτιστικά πάγκου με 1.580 (!) lumen ανά μέτρο μήκους. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι με ηλεκτρονικό αισθητήρα κίνησης (sensor). Εάν θέλετε τα φωτιστικά να ανοίγουν με...

84,16 €
Σε απόθεμα

NETxT ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ LED με αισθητήρα Τα φωτιστικά NETxT έχουν HP led υψηλής απόδοσης και διαθέτουν αισθητήρα κίνησης sensor για αυτόματο άνοιγμα και σβήσιμο. Είναι κατάλληλα για συρόμενες/ανοιγόμενες ντουλάπες και βεστιάρια. Υψηλή φωτεινότητα στα 1.150 lumen ανά μέτρο μήκους. Δυνατότητα σύνδεσης περισσότερων φωτιστικών σε 1 τροφοδοτικό (πωλείται χωριστά). Η συγκεκριμένη έκδοση είναι με ηλεκτρονικό αισθητήρα κίνησης (sensor) για εξοικονόμηση ενέργειας με αυτόματο σβήσιμο του φωτισμού.

76,47 € 89,96 € -15%
Σε απόθεμα

ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 200 LUX - ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Το φωτιστικό μπαταρίας FOX του Ιταλικού οίκου Forma e Funzione είναι το 1ο επαγγελματικό φωτιστικό με μπαταρία για έπιπλα. Η τοποθέτησή του μπορεί να γίνει εξωτερικά με 2 βίδες ή σαν χωνευτό μέσα σε γκινησιά και λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑ. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι εντυπωσιακή και κρατάει 4-6 μήνες ανάλογα την χρήση. Δείτε παρακάτω τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ !

71,14 €
Σε απόθεμα

ARMADIO - ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΦΘΟΡΙΣΜΟΥ με αισθητήρα Τα φωτιστικά ντουλάπας ARMADIO είναι Ιταλικά και διαθέτουν αισθητήρα κίνησης (sensor) on/off για εξοικονόμηση κατανάλωσης. Διαθέτουν λάμπα φθορισμού και είναι μεταλλικά στο χρώμα του Αλουμινίου. Η σύνδεση γίνεται απευθείας στο ρεύμα 230V, αφού ο μετασχηματιστής είναι μέσα στο φωτιστικό. Έχουν στάνταρ λαμπτήρα Τ5 φθορισμού. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ -60% ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ !

42,00 € 105,00 € -60%
Ετοιμοπαράδοτα

MAC SENSOR - ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΦΘΟΡΙΣΜΟΥ με αισθητήρα Τα φωτιστικά ντουλάπας MAC SENSOR είναι Ιταλικά και διαθέτουν αισθητήρα κίνησης (sensor) on/off για εξοικονόμηση κατανάλωσης. Διαθέτουν λάμπα φθορισμού και είναι σε Ασημί χρώμα. Η σύνδεση γίνεται απευθείας στο ρεύμα 230V, αφού ο μετασχηματιστής είναι μέσα στο φωτιστικό. Έχουν στάνταρ λαμπτήρα Τ5 φθορισμού. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ -60% ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ !

40,00 € 100,00 € -60%
Ετοιμοπαράδοτα

STRIP ARMADIO LED - TAINIA LED ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ με αισθητήρα Ιταλική Ταινία led ντουλάπας STRIP ARMADIO με αισθητήρα κίνησης (sensor) on/off για εξοικονόμηση κατανάλωσης. Η ταινία διαθέτει στην άκρη κλιπς σύνδεσης, για εύκολη σύνδεση με το τροφοδοτικό και τον αισθητήρα. Δυνατότητα επέκτασης του συστήματος σε περισσότερες παράπλευρες ντουλάπες/κουτιά (Ρωτήστε μας!). ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ -60% ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ !ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΔΩ: ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ LED 14w

39,00 € 97,50 € -60%
Ετοιμοπαράδοτα

Στρογγυλά χωνευτά σποτάκια ΙΤΑΛΙΑΣ. Ποιοτικά σποτάκια κουζίνας του Ιταλικού οίκου Forma e Funzione Τοποθετούνται χωνευτά επιτυγχάνοντας το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Με λαμπάκι OSRAM αλογόνου G4-12V ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ!Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται επώνυμο λαμπάκι OSRAM αξίας 0,70 € !!!

1,45 € 2,90 € -50%
Μειωμένη τιμή!
Σε Απόθεμα !