ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ LED 24v - 14w (1 ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ)

3T493401.6LC10008

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ LED 24V - 14w (Για 1 ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ)

Τροφοδοτικό υψηλής απόδοσης MADE in ITALY για φωτιστικά LED. Κατάλληλο για τα περισσότερα φωτισικά LED γραμμικού τύπου. Κατασκευασμένο στην Ιταλία με ποιοτικά υλικά που εξασφαλίζουν την μακροζωία των led και την αντοχή του τροφοδοτικου σε βάθος χρόνου. Το συγκεκριμένο πακέτο είναι για σύνδεση με (1) φωτιστικό.

Σε απόθεμα!

26,72 € (με τον ΦΠΑ)

- +

ΜΗΚΟΣ122mm (12,2 εκατοστά)
ΠΛΑΤΟΣ33mm (3,3 εκατοστά)
ΠΑΧΟΣ20mm (2 εκατοστά)
ΜΗΚΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ2000mm ( 2 Μέτρα )
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑLINEAR LED
VOLT ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ24V
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ΣΤΟ ΕΠΙΠΛΟΝαί, με κάποιες τεχνικές γνώσεις
ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗΝαί, με τα παρεχόμενα ΚΛΙΠΣ σύνδεσης
ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗΝαι, το τροφοδοτικό έχει φις για να μπει σε πρίζα. Εάν δεν υπάρχει πρίζα χρειάζεται ηλεκτρολόγος.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑCE, MM, F, Class II, SELV, EAC, ENEC05, DVE, EMC
ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣΙΤΑΛΙΑ
ΕΓΓΥΗΣΗ:12 Μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας. Η Εγγύηση δεν συμπεριλαμβάνει τον λαμπτήρα

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ LED 24V - 14w (Για 1 ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα watt του τροφοδοτικού να είναι πάντα κατά 10% περισσότερα από την συνολική κατανάλωση σε watt των φωτιστικών που θα συνδεθούν σε αυτό. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε την διάρκεια ζωής του τροφοδοτικού σας.

Είναι συμβατό με τα παρακάτω και φωτιστικά led:

  • NETxT
  • microNETxT
  • microGEO

ΣΥΝΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Επέκταση καλωδίου Αρσενικό/Θηλυκό μήκους 2 μέτρων για όλους τους Driver LED με σύνδεση MML.

3,20 €
Σε απόθεμα

Διακλαδωτήρας Υ για σύνδεση MML. Επτρέπει την σύνδεση 2 ή περισσότερων φωτιστικών με βύσμα MML σε ένα μόνο τροφοδοτικό. Απαραίτητο εξάρτημα για την σύνδεση περισσότερων φωτιστικών led στον ίδιο μετασχηματιστή. Σύστημα κλιπ με προστασία της πολικότητας και αλάνθαστη εγκατάσταση ακόμα και από ιδιώτες. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το εξάρτημα αυτό είναι ΜΟΝΟ για DRIVER LED των 24V.

3,66 €
Σε απόθεμα

Διακλαδωτήρας Υ για σύνδεση MML. Επτρέπει την σύνδεση 2 ή περισσότερων φωτιστικών LED με βύσμα MML σε ένα μόνο τροφοδοτικό 350mA. Απαραίτητο εξάρτημα για την σύνδεση περισσότερων φωτιστικών led στον ίδιο τροφοδοτικό. Σύστημα κλιπ με προστασία της πολικότητας και αλάνθαστη εγκατάσταση ακόμα και από ιδιώτες. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το εξάρτημα αυτό είναι ΜΟΝΟ για DRIVER LED των 350mA.

3,88 €
Σε απόθεμα

Οικονομικός ηλεκτρονικός μετασχηματιστής υψηλής απόδοσης 60 watt. Δέχεται μέχρι 3 φωτιστικά των 20watt ή 1 των 50w.

10,84 €
Σε απόθεμα !

Οικονομικός ηλεκτρονικός μετασχηματιστής υψηλής απόδοσης 105 watt. Δέχεται μέχρι 5 φωτιστικά των 20watt ή 2 των 50w.

13,56 €
Σε απόθεμα !

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ LED 350mA - 15w (Για 1-4 ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ / ΣΠΟΤ) Τροφοδοτικό υψηλής απόδοσης MADE in ITALY για σποτάκια solid led και HP LED. Παρέχει σταθερό ρεύμα στα 350mA, ενώ τα Volt μεταβάλλονται ανάλογα με το φορτίο. Η συνεχής παροχή σταθερού ρεύματος, εξασφαλίζει την μακροζωία των led και την αντοχή σε βάθος χρόνου. Το συγκεκριμένο πακέτο είναι για σύνδεση με (1-4) φωτιστικά ή σποτ.

25,68 €
Σε απόθεμα!

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ LED 24V - 14w (Για 2-4 ΦΩΤΙΣΤΙΚA) Τροφοδοτικό υψηλής απόδοσης MADE in ITALY για φωτιστικά LED. Κατάλληλο για τα περισσότερα φωτισικά LED γραμμικού τύπου. Κατασκευασμένο στην Ιταλία με ποιοτικά υλικά που εξασφαλίζουν την μακροζωία των led και την αντοχή του τροφοδοτικου σε βάθος χρόνου. Το συγκεκριμένο πακέτο είναι για σύνδεση με (2-4) φωτιστικά.

28,44 €
Σε απόθεμα!

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ LED 24V - 24w (Για 1 ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ) Τροφοδοτικό υψηλής απόδοσης MADE in ITALY για φωτιστικά LED. Κατάλληλο για τα περισσότερα φωτισικά LED γραμμικού τύπου. Κατασκευασμένο στην Ιταλία με ποιοτικά υλικά που εξασφαλίζουν την μακροζωία των led και την αντοχή του τροφοδοτικου σε βάθος χρόνου. Το συγκεκριμένο πακέτο είναι για σύνδεση με (1) φωτιστικό.

31,22 €
Σε απόθεμα!

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ LED 24V - 24w (Για 2-4 ΦΩΤΙΣΤΙΚA) Τροφοδοτικό υψηλής απόδοσης MADE in ITALY για φωτιστικά LED. Κατάλληλο για τα περισσότερα φωτισικά LED γραμμικού τύπου. Κατασκευασμένο στην Ιταλία με ποιοτικά υλικά που εξασφαλίζουν την μακροζωία των led και την αντοχή του τροφοδοτικου σε βάθος χρόνου. Το συγκεκριμένο πακέτο είναι για σύνδεση με (2-4) φωτιστικά.

32,94 €
Σε απόθεμα!

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ LED 24V - 50w (Για 1 ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ) Τροφοδοτικό υψηλής απόδοσης MADE in ITALY για φωτιστικά LED. Κατάλληλο για τα περισσότερα φωτισικά LED γραμμικού τύπου. Κατασκευασμένο στην Ιταλία με ποιοτικά υλικά που εξασφαλίζουν την μακροζωία των led και την αντοχή του τροφοδοτικου σε βάθος χρόνου. Το συγκεκριμένο πακέτο είναι για σύνδεση με (1) φωτιστικό.

60,82 €
Σε απόθεμα!

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ LED 24V - 50w (Για 2-4 ΦΩΤΙΣΤΙΚA) Τροφοδοτικό υψηλής απόδοσης MADE in ITALY για φωτιστικά LED. Κατάλληλο για τα περισσότερα φωτισικά LED γραμμικού τύπου. Κατασκευασμένο στην Ιταλία με ποιοτικά υλικά που εξασφαλίζουν την μακροζωία των led και την αντοχή του τροφοδοτικου σε βάθος χρόνου. Το συγκεκριμένο πακέτο είναι για σύνδεση με (2-4) φωτιστικά.

62,54 €
Σε απόθεμα!

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ LED 24V - 70w (Για 1 ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ) Τροφοδοτικό υψηλής απόδοσης MADE in ITALY για φωτιστικά LED. Κατάλληλο για τα περισσότερα φωτισικά LED γραμμικού τύπου. Κατασκευασμένο στην Ιταλία με ποιοτικά υλικά που εξασφαλίζουν την μακροζωία των led και την αντοχή του τροφοδοτικου σε βάθος χρόνου. Το συγκεκριμένο πακέτο είναι για σύνδεση με (1) φωτιστικό.

83,42 €
Σε απόθεμα!

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ LED 24V - 70w (Για 2-4 ΦΩΤΙΣΤΙΚA) Τροφοδοτικό υψηλής απόδοσης MADE in ITALY για φωτιστικά LED. Κατάλληλο για τα περισσότερα φωτισικά LED γραμμικού τύπου. Κατασκευασμένο στην Ιταλία με ποιοτικά υλικά που εξασφαλίζουν την μακροζωία των led και την αντοχή του τροφοδοτικου σε βάθος χρόνου. Το συγκεκριμένο πακέτο είναι για σύνδεση με (2-4) φωτιστικά.

85,14 €
Σε απόθεμα!

Επέκταση καλωδίου Αρσενικό/Θηλυκό μήκους 2 μέτρων για όλα τα φωτιστικά / σποτ led με σύνδεση Fast-On. Δείτε την λίστα με τα συμβατά φωτιστικά στην καρτέλα "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ".

2,38 €
Σε απόθεμα

Επέκταση καλωδίου Αρσενικό/Θηλυκό μήκους 2 μέτρων για όλα τα φωτιστικά / σποτ led με σύνδεση Rcon. Δείτε την λίστα με τα συμβατά φωτιστικά στην καρτέλα "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ".

3,84 €
Σε απόθεμα